A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662059.747.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cassanova de pe Internet. Seducea femei de pe site-urile de matrimoniale si le jefuia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-02-2013, ora 11:01

Cassanova de pe Internet. Seducea femei de pe site-urile de matrimoniale si le jefuia

Articol de Madalina Irimia

Procurorii din Statele Unite au de rezolvat un caz mai deosebit. Acestia vor judeca un tanar cunoscut sub numele de ''Cassanova de pe Internet'', fiind celebru pentru numarul mare de femei pe care le-a sedus cu autorul site-urilor de matrimoniale, potrivit Jurnalul.ro.

Ray Holycross, in varsta de 29 de ani, este un tanar atragator care se foloseste de aspectul sau fizic pentru a seduce cat mai multe femei cu ajutorul internetului.

Barbatul este acuzat ca a comis peste 38 de jafuri in sapte state dupa ce cucerea femeile peinternet si se muta la ele, jefuind tot ce era valoros din locuinta acestora.

Potrivit Daily Mail, deseori, barbatul s-a folosit de farmecul sau si le-a convins pe iubitele sale sa-si vanda de bunavoie unele bunuri si sa-i dea lui banii. Jannifer Clarck, una dintre victimele sale, declara ca in luna august si-a vandut casa si masina, pentru a se muta in alt oras, unde avea sa fie impreuna cu Ray. In schimb, tanarul i-a furat laptopul, iPhone-ul si 1.000 de dolari din banca, apoi a disparut.

Ray a fost arestat in apartamentul unei alte iubite, care l-a reclamat la politie dupa ce a observant ca acesta i-a furat o camera video.

Tanarul va aparea in instanta pentru acuzatia de furt, desi este posibil ca ulterior sa apara si alte acuzatii, din partea fostelor partenere.

Foto: kval.com

     
Tag-uri: barbat, femei, furt
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii