A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834413.8265.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Casatoriile gay, interzise prin Constitutie: Nimeni nu s-a opus in comisie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
06-06-2013, ora 13:07

Casatoriile gay, interzise prin Constitutie: Nimeni nu s-a opus in comisie

Articol de Cristian Amariei

Alina Gorghiu a comentat, miercuri seara, decizia comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei de a adopta un amendament potrivit caruia casatoria poate avea loc numai intre un barbat si o femeie.

Deputatul PNL, Alina Gorghiu, a subliniat ca acest amendament este sustinut de Biserica Ortodoxa Romana si ca este "foarte clar reglementat in Codul Civil".

"E foarte bine prins in Codul Civil cam tot ce vrem noi sa spunem. Nu cred ca era cazul, si acesta a fost motivul pentru care m-am abtinut, sa ridicam la nivel de principiu constitutional acest subiect.

Dar opinia majoritatii a fost cea care a impus amendamentul acesta ca fiind unul votat. Evident ca oricine are posibilitatea sa revina in plen, sa solicite respingerea acestui amendament. In afara de trei abtineri, nu a fost nici un vot impotriva, e opinia colegilor mei, care trebuie respectata", a spus Alina Gorghiu.

Citeste mai multe despre Casatoriile gay, interzise in viitoarea Constitutie. Ce spun invitatii emisiunii "Impartial" pe Digi 24.

Foto: protv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii