ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-01-2014, ora 17:07

"Casa de vanzare, proprietarii sunt INGROPATI in curte"

Articol de Madalina Irimia

Un anunt imobiliar din presa britanica suna cel putin bizar: casa de 4 camere din imagine va fi cumparata "la pachet" cu fostii proprietari care sunt ingropati in curte.

Cei care se asteapta ca pretul vilei londoneze sa scada din pricina acestui detaliu morbid, se inseala, potrivit The Guardian. Pretul locuintei este de 650.000 lire sterline.

"Este important sa stiti ca ultima dorinta a fostilor proprietari a fost aceea de a fi ingropati in curtea casei", se spune in anuntul imobiliar.

Richard Porter de la agentia de real estate Curchods, admite ca detaliul din anuntul de vanzare este cel putin neobisnuit: "I-am intrebat pe toti cei din domeniu daca au mai intalnit asa ceva si mi-au spus la unison ca NU".

Dupa publicarea anuntului saptamana trecuta, reactia potentialilor clienti a fost pozitiva, s-au primit foarte multe cereri de informatii suplimentare.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: casa, vanzare, morminte, pret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
David White,  27.03.2021 13:43

Guillaume Rondan de Movetoasia vous accompagne dans votre expatriation. Si vous souhaitez vous expatrier, faire du business ou investir en Asie; lepetitjournal vietnam a rédigé un article sur cette entreprise de consulting qui vous propose un service de A à Z pour être à vos côtés.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii