A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662481.8731.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Carnea de miel se poate scumpi cu 5-6% in perioada Pastelui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
11-03-2013, ora 07:26

Carnea de miel se poate scumpi cu 5-6% in perioada Pastelui

Articol de Madalina Irimia

Carnea de miel s-ar putea scumpi, in perioada Pastelui, cu 5-6% tocmai pentru a fi acoperite cheltuielile producatorilor, a declarat Sorin Minea, presedintele Romalimenta.

"Carnea de oaie, pe post de import, s-a scumpit cu peste 60%, produsele finite s-au scumpit si ele, in cursul anului trecut, doar cu vreo 15%, tocmai pentru a castiga piata. Este normal ca anul acesta sa urmeze majorari de pret pentru a acoperi cheltuielile. Nu de scumpiri de 30%, 50% sau 60%, dar putem vorbi de cinci procente, sase procente, chiar sapte procente in plus la pretul carnii de miel (...) Ideea de baza este ca de Pasti concurenta este asa de puternica incat sarbatoarea se incheie cu vanzare in pierdere, nu in profit. Vinzi mai mult cantitativ, dar nu faci profit", a afirmat Minea.

Potrivit reprezentantului Romalimenta, Romania obtine mai putini bani decat Bulgaria din vanzarea carnii de miel, desi vecinii de peste Dunare, practic, importa miei din tara noastra.

Integral pe capital.ro

Foto: femina.rol.ro

     
Tag-uri: carne, miel, pret, scumpire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii