A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758043.8423.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Care sunt superstitiile romanilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-07-2014, ora 12:04

Care sunt superstitiile romanilor

Articol de Madalina Irimia

O pisica neagra sau o persoana care a iesit cu o galeata plina in calea ta, intr-o dimineata obisnuita, iti pot schimba starea de spirit. Fiindca, daca e sa ne luam dupa superstitii, pisica aduce ghinion, in timp ce galeata plina anunta o zi buna. Iata ce alte superstitii mai au romanii.

Sarea inseamna cearta

Sarea sau piperul varsate sunt semnul unei dispute anuntate, spune o veche superstitie a romanilor. Ca sa repair busuiocul, tot superstitia te salveaza: aduna tot ce ai varsat si arunca peste umar.

Ai fost la cumparaturi si ti-ai luat o preche de pantofi? Nu-i pune pe masa dupa ce ai ajuns acasa, pentru ca e semn de ghinion: ori te certi cu cineva apropiat, ori poti avea probleme la serviciu.

Te mananca talpa? Pleci in calatorie

Vrei sa ti se indeplineasca o dorinta? Pune-ti pe inelarul de la mana stanga verigheta unei femei maritate, invarte-o de trei ori si, curand, dorinta ta va deveni realitate.

Daca-ti iese in cale cineva care duce o galeata plina cu apa, tot restul zilei o sa ai parte de intamplari fericite. Este semn bun, de asemenea, daca te mananca talpa piciorului drept, caci vei pleca intr-o calatorie placuta foarte curand.

Potcoava aduce norocul

Din batrani, se mai spune ca daruri precum un sal, un pahar de cristal, o lampa, o pereche de manusi sau un tablou inramat poarta noroc. Iar daca ai gasit o potcoava, pastreaz-o!

Citeste continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

     
Tag-uri: superstitii, romani, noroc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii