A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818468.3228.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Care sunt perioadele benefice din 2013 pentru zodia ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-01-2013, ora 12:05

Care sunt perioadele benefice din 2013 pentru zodia ta

Articol de Madalina Irimia

Daca ai planuri mari pentru 2013, astrele iti spun cand este mai bine sa le pui in aplicare pentru a avea sanse maxime de succes. Iata care sunt perioadele benefice pentru cariera, dragoste sau creativitate.

Berbec

Pentru dragoste, vara este perioada ideala ca sa discuti cu partenerul si sa pui la punct problemele mai vechi. In luna iulie esti mai rabdatoare si mai comunicativa decat oricand. In cariera, ai o perioada buna la inceputul anului, mai ales in luna martie. Toamna aduce o perioada propice schimbarilor din camin, deci daca vreo sa-ti pui la punct casa asteapta macar pana in septembrie.

Taur

Luna februarie iti aduce pasiune si sentimente impartasite. Se pot produce schimbari important in viata ta sentimentala, de la o noua relatie mai buna ca cea actuala pana la o casatorie. In cariera primele luni din an sunt mai proaste, dar nici celelalte nu sunt excelente. Nu este un an bun pentru un proiect nou, un job nou sau vreo investitie.

Gemeni

Vara lui 2013 iti aduce o perioada numai buna pentur dragoste si sex. Daca esti singura, a doua jumatate a lui iulie poate sa aduca o noua dragoste in viata ta, iar daca ai deja o relatie, ea devine mai stransa si se poate concretiza in aceeasi perioada. Pentru cariera nu existe perioade mai bune sau mai rele, dar pentru economii si investitii, primavara este ideala.

Integral pe unica.ro

Foto: perfecte.ro

     
Tag-uri: horoscop, beneficii, 2013
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii