ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-12-2013, ora 14:45

Care sunt lucrurile pe care barbatii NU le cunosc despre jumatatea lor

Articol de Cristian Amariei

Un sondaj recent arata ca milioane de barbati sunt complet lipsiti de idei cand vine vorba de alegerea unui cadou de Craciun pentru perechea lor, ignorand aspecte precum numarul de la sutien al sotiei, masura rochiei sau data de nastere a jumatatii.

Rezultatele informeaza ca 39 la suta din barbati nu cunosc numarul de sutien al sotiei, in timp ce 23 la suta nu stiu ce masura are rochia partenerei. Unii dintre ei nu stiu nici data ei de nastere, proportia fiind in cazul acesta de 12 la suta.

Sondajul a aratat, de asemenea, ca 34 la suta din barbati nu au idee care este parfumul preferat al perechii, iar 24 la suta nu stiu magazinul de haine pe care aceasta il prefera, scrie Daily Mail.

Datele uimesc in continuare, aratand ca o proportie de 11 la suta din barbati nu stiu culoarea adevarata a parului sotiei, in timp ce 10 la suta dintre ei recunosc ca nu pot spune cu ce se ocupa jumatatea lor.

In plus, 40 la suta din numarul cuplurilor s-au destramat pentru ca barbatul a uitat sau a omis sa intrebe despre lucruri pe care ar fi trebuit sa le stie, mai arata studiul, realizat de compania britanica de produse cosmetice Superdrug. Drept urmare, 12 la suta dintre femei au fost nevoie sa returneze un cadou care nu le-a placut din cauza lipsei de atentie a partenerului.

"Rezultatele acestui studiu sunt destul de alarmante", a spus Gemma Mason, manager de marketing pentru Superdrug. "Sunt anumite detalii elementare pe care barbatii chiar ar trebui sa le stie despre partenerele lor - in special culoarea ochilor si culoarea naturala a parului."

"Barbatii pot fi iertati pentru ca nu stiu pe de rost numarul de telefon al partenerei, dar nu e greu sa arunci o privire la masuta de toaleta ca sa observi ce parfum foloseste. Craciunul nu ar trebui sa fie tensionat pentru ca o femeie primeste un cadou care o face sa se simta straina fata de partener", a mai spus Mason.

Pe langa masurile de la sutien sau de la rochie, data de nastere sau functia ocupata, barbatii au probleme si in a-si aminti locurile unde jumatatile lor au mers la scoala (in proportie de 28 la suta).

Orice are de-a face cu date provoaca probleme majore, o treime din barbati marturisind ca nu sunt in stare sa retina ziua in care si-au cunoscut sotia sau iubita.

20 la suta dintre barbati nu au idee cum se numeste cel mai bun prieten al partenerei si altii au recunoscut, in aceeasi proportie, ca nu stiau daca jumatatea sufera de alergii.

Desi cei mai multi barbati s-au aratat neajutorati cand a fost nevoie sa-si aminteasca preferintele partenerei, numarul de la pantof, al doilea prenume, cantecul sau filmul preferat, mai mult de trei sferturi dintre ei au spus ca sotia sau iubita lor ar sti, cel mai probabil, totul despre ei.

Sursa: mediafax.ro

Foto: sheknows.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii