ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2014, ora 10:03

Care sunt greselile tipice in relatia de cuplu si cum sa le eviti

Articol de Madalina Irimia

Ati avut norocul sa va gasiti unul pe altul. Daca la inceput totul era roz si te simteai in al noualea cer, cu timpul ai descoperit ca nu este tocmai usor sa faci fata vietii in doi. Multe lucruri depind de atitudinea ta si hotararile pe care le iei.

Nu fi doar tu cea care vorbeste! A asculta este intr-adevar o arta, iar pentru viata de cuplu este esentiala. Asculta ce are de spus cel de langa tine. Cateodata ajungeti la conflicte doar pentru ca nu ai avut rabdare sa il asculti. In plus, pe asta se bazeaza intelegerea si comunicarea dintre voi.

1. Nu compara viata ta amoroasa cu a altora!

Mai mult sau mai putin sex nu inseamna implicit mai multa sau mai putina dragoste. De aceea nu este indicat sa te raportezi la viata sexuala a prietenelor tale sau, mai rau, la cea a vedetelor. Important e ca voi doi sa fiti multumiti si fericiti impreuna.Cateodata chiar si lucrurile minore pot ajunge motive de despartire. Desi este indicat sa te concentrezi pe laturile pozitiv ale relatiei tale, e bine sa fii atenta si la greselile pe care le faci. Daca reusesti sa le eviti, vei avea sanse mai mari de reusita.

2. Nu arunca mereu vina pe el!

Desigur, este linistitor sa gasesti un vinovat pentru tot ce nu iese bine, insa a arunca vina pe celalalt nu este o solutie. Gan-deste-te daca nu cumva ai si tu partea ta de vina in ce s-a intamplat sau daca, pur si simplu, nu exista nici un vinovat.

3. Nu abuza de scuze!

Este inutil sa te scuzi mereu, daca repeti aceleasi greseli. Daca iti pare cu adevarat rau de ceva, atunci asta trebuie sa se vada si din faptele, nu doar din vorbele tale.

4. Nu uita promisiunile facute!

E foarte important ca partenerul sa aiba incredere in uvintele tale si in angajamentele pe care ti le iei. La un moment dat, se poate intampla oricui sa nu isi poata tine o promisiune. Daca insa acest lucru se repeta, celalalt isi va pierde increderea in tine, iar relatia voastra va avea de suferit.

Integral pe unica.ro

Foto: theytoldmetofindrichhusband.com

     
Tag-uri: greseli, cuplu, relatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii