A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831321.0439.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Care sunt cele mai mincinoase zodii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-08-2015, ora 15:04

Care sunt cele mai mincinoase zodii

Articol de Cristian Amariei
Nu-i asa ca esti curioasa sa descoperi care sunt cele mai mincinoase zodii din horoscop? Ei bine, a venit momentul adevarului. Uite cine sunt marii mincinosi ai zodiacului!

Gemenii

Sunt printre cei mai mincinosi nativi ai zodiacului. si, ceea ce este si mai rau de-atat, este ca uneori nici nu o fac pentru a ascunde anumite lucruri, ci mai mult pentru distractia lor.

Fecioarele

Chiar daca vor sa pastreze aparentele si se descriu a fi oameni onesti, nativii din fecioara mint uneori foarte mult. Adesea e vorba de lucruri marunte, iar minciunile lor nu fac nimanui rau, insa o fac doar pentru a iesi mai mult in evidenta…

Sagetatorii

Daca ai crezut ca sagetatorii sunt oameni sinceri, te-ai inselat amarnic. Sagetatorii mint pentru a parea mai interesanti. O fac din obisnuinta adesea, pentru ca multi au acest prost obicei inca din copilarie.

Capricornii

Ei bine, ei chiar “mint de ingheata apele”. Cumva, le place sa minta despre familia lor, despre viata lor, despre educatie… Pur si simplu vor sa para alte persoane!

Pestii

Pestii sunt un caz special – ei nu mint decat atunci cand pot obtine beneficii din minciunile lor. Adica la job, in viata amoroasa etc. Din pacate, mai devreme sau mai tarziu minciunile ies la suprafata si pot suferi mult din aceasta cauza.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii