A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618761.5828.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Care sunt cel mai des intalnite minciuni pe care le spun femeile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-07-2014, ora 16:07

Care sunt cel mai des intalnite minciuni pe care le spun femeile

Articol de Madalina Irimia

Una din zece femei isi minte partenerul cu privire la numarul de barbati cu care s-a culcat, arata un studiu realizat in Marea Britanie si citat de The Sun. Cercetarea a mai relevat ca femeile tinere sunt de doua ori mai predispuse sa-si minta partenerii cu privire la numarul de relatii anterioare.

Aceasta nu este singura minciuna pe care o spun femeile, scrie The Sun. Una din patru reprezentante ale sexului frumos nu ii dezvaluie partenerului ce sume cheltuie pe haine, in timp ce una din cinci isi ascunde greutatea reala. Ba mai mult, 6% dintre femeile chestionate au recunoscut ca le-au spus partenerilor ca sunt mai tinere.

Cu toate acestea, cercetarea a aratat ca barbatii mint chiar mai mult decat femeile: doamnele ascund adevarul de 537 de ori pe an, iar domnii - de 650 de ori, ceea ce inseamna aproape doua minciuni pe zi.

Daca femeile isi ascund trecutul amoros, varsta ori "apetitul" pentru cumparaturi, barbatii mint in ceea ce priveste ora la care vor ajunge acasa. In plus, ei gasesc tot felul de scuze cand sunt intrebati de ce au intarziat. Totodata, unul din cinci barbati nu recunoaste cat alcool a baut, scrie The Sun.

Intrebati de ce mint, 20% dintre cei chestionati, atat barbati, cat si femei, au spus ca vor sa-si salveze reputatia, in timp ce 25% au declarat ca se simt interogati si prefera sa ocoleasca adevarul.

Studiul despre minciuna a fost realizat cu ocazia lansarii DVD-ului "Safe House", film in care joaca Denzel Washington, scrie The Sun. "Cercetarea arata ca britanicii mint foarte mult, despre o gramada de lucruri. Principalele victime ale minciunii sunt, in majoritatea cazurilor, persoanele cele mai apropiate de noi, partenerii se mint unii pe altii", a declarat un purtator de cuvant al companiei care a publicat DVD-ul.

Sursa: gandul.info

Foto: thefrisky.com

     
Tag-uri: minciuni, femei, studiu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii