A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755801.8731.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Care este secretul fericirii? Raspunsul este cu adevarat surprinzator!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-03-2014, ora 05:27

Care este secretul fericirii? Raspunsul este cu adevarat surprinzator!

Articol de Madalina Irimia

Un studiu recent aduce in lumina o noua sursa a fericirii. Specialistii sugereaza ca oamenii devin mai fericiti atunci cand considera ca au parte de mai mult sex decat vecinii lor.

Studiul a scos la iveala faptul ca oamenii sunt mai fericiti daca stiu ca au parte de mai mult sex decat vecinii si alte persoane cu care se compara.

Profesorul Tim Wadsworth, de la Universitatea Colorado Boulder, a analizat date colectate intre 1993 si 2006 de la 15.386 de persoane.

Inca de la inceputul studiului, oamenii au fost intrebati daca se considera „foarte fericiti”, „destul de fericiti” sau „prea fericiti”. Dupa ce specialistii au luat in calcul factori precum venitul, starea civila, sanatatea si varsta s-a constatat ca participantii care faceau sex de cel putin 3 ori pe luna erau cu 33% mai fericiti decat persoanele care nu avusesera relatii sexuale in ultimele 12 luni. Mai mult, cu cat participantii erau implicati intr-o relatie de cuplu in care sexul era practicat des, cu atat ei relatau ca sunt mai fericiti.

Integral pe descopera.ro

Foto: rozsavage.com

     
Tag-uri: secret, fericire, studiu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii