ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-05-2014, ora 11:19

Care este legatura intre numarul de frati si posibilitatea de a fi homosexual?

Articol de Madalina Irimia

Oamenii de stiinta sustin ca rezultatele unui nou studiu dovedesc impactul naturii asupra sexualitatii masculine.

Sansele crescute de a fi homosexual apar ca urmare a unui raspuns imunitar al mamei in momentul in care aceasta este insarcinata. Aceasta reactie a sistemului imunitar, care creste odata cu numarul sarcinilor, actioneaza in partea din creierul fatului asociata cu orientarea sexuala.

Studiul a fost realizat pe 1.000 de barbati si au fost inclusi si subiecti adoptati sau care au fost crescuti impreuna cu fratii sau surorile vitrege.

Astfel, s-a constatat ca numarul de frati vitregi nu afecta orientarea sexuala, dar ca numarul de frati biologici influenta acest aspect, chiar si atunci cand fratii biologici erau crescuti separat.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Brock din Ontario sustin ca acest lucru indica influenta naturii asupra sexualitatii. Specialistii au ajuns la concluzia ca fiecare nastere a unei femei crestea sansele ca fatul sa fie homosexual cu o treime.

Se presupune ca atunci cand o femeie este insarcinata cu un fat de sex masculin ea produce anticorpi care ataca o parte partea din creier care controleaza sexualitatea copilului nenascut. Puterea acestui raspuns imunitar al mamei pare sa creasca odata odata cu fiecare fat de sex masculin pe care ea il poarta.

In schimb, oamenii de stiinta nu au gasit nicio legatura directa intre fetele care au multe surori si predispozitia lor spre homosexualitate.

Sursa: descopera.ro

Foto: mariefecte.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii