A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758870.1147.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Care este legatura dintre marimea sanilor si cancer
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2014, ora 16:15

Care este legatura dintre marimea sanilor si cancer

Articol de Madalina Irimia

Femeile cu sani mari prezinta un risc mai crescut de a face cancer la san, arata un studiu realizat de specialistii americani pe 16.000 de femei, scrie Daily Mail.

Legatura dintre sanii mari si cancer ar putea fi cantitatea de estrogen din corp, estrogenul fiind hormonul feminin responsabil pentru cresterea glandelor mamare si a tumorilor, scrie sursa.

De altfel, cercetatorii au anuntat ca sanii mari determina sapte schimbari in corpul femeilor, iar trei dintre acestea sunt asociate cu cancerul la san.

Marimea sanilor conteaza in cazul femeilor, dar nu in modul in care v-ati astepta. Poate suna putin frivol, dar studiul nostru a gasit mai multe conexiuni surprinzatoare intre sanii mari si cancer”, a declarat dr. Nicholas Eriksson, autorul studiului.

El a precizat ca femeile participante la cercetare au completat un chestionar online legat de marimea cupei de la sutien si de problemele lor de sanatate. In plus, au fost luate in considerare varsta participantelor si eventualele operatii de marire sau reducere a sanilor.

Sursa: Gandul.info

     
Tag-uri: Sani, marime, cancer
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii