A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664447.0247.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Care este cel mai puternic antibiotic natural si la ce ajuta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-07-2015, ora 16:09

Care este cel mai puternic antibiotic natural si la ce ajuta

Articol de Madalina Irimia
Turmericul, cunoscut si sub numele de curcuma, este un condiment asiatic cu proprietati antioxidante, antiinflamatorii, antifungice, antivirale, antibacteriene si anticancerigene, despre care, din pacate, nu se vorbeste atat de mult precum ar trebui.

Curcumina, substanta principala din turmeric, cea care ii da si culoarea, e atent cercetata de zeci de ani de catre specialistii de pretutindeni, spunandu-se despre ea ca ar fi un adevarat miracol al naturii, cu numeroase beneficii pentru sanatatea umana.

Cu un continut bogat in minerale si vitamine, turmericul detoxifica ficatul, imbunatateste functiile respiratorii, poate trata infectii minore sau diverse ciuperci ale pielii si poate preveni o multitudine de tipuri de cancer.

Cum se prepara cel mai puternic antibiotic natural

Daca vrei sa te bucuri si tu de beneficiile turmericului, afla ca in combinatie cu miere pura, acesta formeaza cel mai puternic antibiotic natural cunoscut pana in prezent. Tot ce trebuie sa faci e sa amesteci 100 de grame de miere cu o lingura de turmeric si sa cate o lingurita din amestec in fiecare dimineata si seara, timp de o saptamana.

Care sunt efectele imediate

- Iti intaresti sistemul imunitar. Asta inseamna ca ai toate sansele sa nu mai racesti in viitorul apropiat.

- Iti accelereaza metabolismul. Cu putin noroc, o dieta echilibrata si niste sport, acest amestec te poate ajuta si la slabit.

- Iti amelioreaza simptomele bolilor respiratorii. Adauga o lingurita de amestec in ceai si bea-l incet.

- Te scapa de durerile articulare. Fiind antiinflamator, turmericul este excelent in bolile articulare, asadar mierea cu turmeric te poate face sa te simti mult mai bine.

- Te scapa de constipatie. Mierea cu turmeric este extrem de eficienta si in cazul constipatiei cronice, imbunatatind considerabil tranzitul intestinal.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii