ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-10-2014, ora 16:07

Care este cea mai scumpa bautura din lume? Afla numele licorii!

Articol de Cristian Amariei
Cat ai fi dispusa sa platesti pentru o bautura? Doar pentru a-ti rasfata papilele gustative ai fi in stare sa scoti din cont milioane de dolari? Daca nu ti-ai dori sa faci acest gest necugetat (am putea spune), sa nu te surprinda faptul ca exista oameni care s-ar incumeta sa il faca macar o data in viata lor. Afla care este cea mai scumpa bautura din lume si de ce isi merita acest titlu!

Decorate cu diamante si cristale, create de oameni celebri in domeniu, distilate timp de 6 ani, lichidele care isi merita titlul de cele mai scumpe bauturi alcoolice din lume nu sunt doar un mit, ele chiar exista. Afla care este cea mai scumpa dintre ele!

Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne este cel mai scump coniac din lume, iar numele lui parca ar anunta titlurile unei licori regale. O sticla ajunge la pretul de aproximativ 2 milioane de dolari. Bautura se produce inca din 1776 si este tinuta in butoaie 100 de ani inainte de a fi vanduta. Concentratia ei de alcool ajunge la 41 %, o singura gura facandu-te sa te simti ca in al 9-lea cer, dupa cum declara norocosii care au incercat-o.

Mai multe pe divahair.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii