A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833369.0362.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Care este cauza tuturor tipurilor de cancer
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-07-2015, ora 11:47

Care este cauza tuturor tipurilor de cancer

Articol de Cristian Amariei
Cancerul se numara printre cauzele principale de deces din intreaga lume, asa ca nu este de mirare ca numeroase studii incearca sa stabileasca cum apare si cum poate fi prevenit. Afla care este motivul pentru care oamenii ajung sa sufere de aceasta boala din punctul de vedere al dr. Otto H. Warburg, castigator al premiului Nobel pentru Fiziologie si Medicina.

Dr. Warburg a descoperit ca toate tipurile de cancer apar din cauza aciditatii prea mari din organism, potrivit healthandhomeremedies.com. PH-ul normal al corpului uman este de aproximativ 7.4, iar cu cat este mai scazut, cu atat aciditatea este mai mare. Dr. Warburg a investigat metabolismul tumorilor si al celulelor respiratorii si a constatat ca celulele canceroase cresc si se dezvolta foarte bine intr-un PH mai mic, datorita producerii de acid lactic si nivelului crescut de dioxid de carbon. El a crezut cu tarie ca exista o relatie directa intre PH si oxigen. Un PH ridicat, alcalin, inseamna o concentratie mai mare de oxigen in celule, iar un PH mai mic semnaleaza o cantitate mai mica de oxigen.

In 1931, Dr. Warburg a obtinut premiul Nobel in Medicina pentru aceasta descoperire importanta. El a sustinut ca „tesuturile canceroase sunt acide, in timp ce tesuturile sanatoase sunt alcaline”.

In lucrarea sa, Metabolismul Tumorilor, Warburg a demonstrate ca „toate formele de cancer sunt caracterizate de doua conditii de baza: acidoza si hipoxie (lipsa de oxigen). Lipsa de oxigen si acidoza sunt doua fete ale aceleiasi monede: acolo unde exista una, exista si cealalta. Toate celulele normale au nevoie de oxigen, dar cele canceroase pot trai fara oxigen. Priveaza o celula de 35% din necesarul de oxigen pentru 48 de ore si poate deveni canceroasa”, sustine Warburg.

Dr. Warburg a spus foarte clar faptul ca principalul motiv pentru care apare cancerul este lipsa de oxigen care creeaza o stare acida in organism. Tot el a observat ca celulele canceroase nu au nevoie de oxigen si nu pot supravietui in stare alcalina.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: cauza, tipuri, cancer
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii