ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
02-05-2014, ora 16:00

Care este TOP-ul celor mai sexy femei din lume in anul 2014

Articol de Madalina Irimia

Una dintre cele mai cunoscute actrite americane a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume intr-un top anual alcatuit de FHM, scrie mediafax.ro.

Actrita americana Jennifer Lawrence a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume intr-un top anual. Jennifer Lawrence, in varsta de 23 de ani, a surclasat-o astfel pe actrita americana de origine ucraineana Mila Kunis, castigatoarea acestui titlu in 2013 si care acum se situeaza pe locul al saselea in topul 100 al celor mai sexy femei din lume.

Pe locul al doilea in acest clasament, care a fost alcatuit in urma voturilor exprimate de cititorii revistei FHM, se afla actrita Michelle Keegan, din serialul "Coronation Street", fiind urmata de cantareata Rihanna (pe locul al treilea), de top-modelul Emily Ratajkowski, cunoscuta pentru aparitia nud in videoclipul melodiei "Blurred Lines", interpretata de Robin Thicke (pe locul al patrulea), si de Kaley Cuoco, actrita din serialul "Teoria Big Bang" (pe locul al cincilea).

Dupa Mila Kunis, care se situeaza pe locul al saselea, primele zece pozitii in clasament sunt completate de Beyonce (locul al saptelea), Lucy Mecklenburgh (locul al optulea), Nicole Scherzinger (locul al noualea) si Scarlett Johansson (locul al zecelea).

Foto: fashion.about.com

     
Tag-uri: top, femei, sexy
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii