ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-03-2014, ora 11:48

Care e primul pas spre cariera ta?

Articol de Madalina Irimia

Esti student cu spirit practic, vrei sa faci primii pasi spre vitoarea ta cariera si sa experimentezi modul de lucru din companiile iesene? AIESEC Iasi lanseaza o noua oportunitate si iti ofera in primavara aceasta unul dintre cele mai ambitioase proiecte la nivel local.

AIESEC Academy este un proiect de educatie non-formala, care ofera experienta calitativa pe plan profesional tinerilor interesati de domeniile Marketing, IT si Inginerie. Participantii vor beneficia de o perioada de 4 saptamani de training-uri, livrate de specialisti din companiile iesene care vor include si sesiuni dedicate dezvoltarii lor personale, precum imbunatatirii abilitatilor de vorbit in public, de management al timpului sau al echipei.

Ulterior, in urma unui interviu de selectie, va urma o perioada de stagii de practica in companiile din Iasi, unde studentii vor avea sansa sa puna in aplicare cunostintele din facultate si pe cele acumulate in perioada training-urilor. Prin acest proiect, AIESEC Iasi doreste sa rezolve una dintre principalele probleme existente in randul studentilor - lipsa experientei in domeniul in care vor dori sa profeseze. Cu ajutorul acestor stagii de practica, proiectul va crea un mediu favorabil tinerilor care doresc sa contribuie la dezvoltarea comunitatii.

Fa si tu primul pas spre cariera ta! Aplica pana la 23 martie 2014 pe www.aieseciasi.ro!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii