A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758122.7351.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Carbunele vegetal trateaza numeroase afectiuni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2014, ora 07:02

Carbunele vegetal trateaza numeroase afectiuni

Articol de Madalina Irimia

De mii de ani, carbunele vegetal este folosit cu succes de catre medicina populara in tratarea diverselor boli. Este o metoda ieftina si rapida de a ameliora, dar si de a vindeca unele afectiuni, motiv pentru care pana si in ziua de azi este folosit de catre oameni, fie in stare naturala, fie sub forma de comprimate.

Cum se obtine?

In mod normal, carbunele vegetal se obtine prin arderea unor esente lemnoase, precum plopul, eucaliptul, teiul, nucul, ciresul sau marul, iar jarul rezultat se pastreaza intr-un vas de metal. In cazul in care nu este la indemana ta sa faci aceasta operatiune, gasesti la farmacii pastile de carbune vegetal.

In ce afectiuni este indicat?

Afectiuni digestive

Daca suferi de ulcer sau gastrita poti folosi cu incredere carbunele vegetal. Acesta este un excelent calmant al crizelor de gastrita sau ulcer, deoarece neutralizeaza aciditatea sucurilor gastrice. Totusi, nu este deloc indicat "sa te folosesti" de acest remediu pe termen lung. Cum se administreaza? Sub forma de pulbere Se ia cate o lingurita de pulbere de carbune vegetal care se dilueaza in jumatate de pahar de apa. Se bea de patru ori pe zi, dupa masa. Sub forma de comprimate In cazul in care nu ai posibilitatea de a-ti procura carbune vegetal in stare naturala, gasesti la farmacie comprimate pe care le iei urmand instructiunile de pe prospect.

Integral pe unica.ro

Foto: ebio.eu

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii