ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2014, ora 18:05

Capsunile, “arma” perfecta pentru intretinerea frumusetii

Articol de Madalina Irimia

Pe langa faptul ca sunt delicioase si aromate, capsunile fac o treaba buna, ca ingredient in mastile de frumusete si lotiuni pregatite acasa.

Motivul – fructul de padure rosu contine o varietate de substante nutritive utile pentru piele si par. Profitati de trucurile noastre de frumusete.

Beneficiile capsunilor in produsele cosmetice

Din kilograme de capsuni pe care le cumparati, consumati nu mai mult de 10 de fructe – chiar si aceasta suma este capabila de a face parul mai puternic, pielea moale si ochii – proaspeti si plini de energie. Motivul este ca in capsuni se gaseste o cantitate mare de vitamine, minerale, antioxidanti si alte substante utile.

Radicalii liberi ajuta la eliminarea celulelor moarte, strange porii si se ocupa de probleme, cum ar fi acneea si pungile de sub ochi, iar rezultatul final este reimprospatant si radiant.

Mastile cu capsuni hranesc si hidrateaza pielea si in afara de faptul ca actioneaza tonic, parfumul lor dulce este folosit la aromoterapie. Capsunile sunt ingredientul perfect pentru scrubs de casa.

Trebuie sa amintim ca capsunile sunt excelente pentru intarirea parului. Avand in vedere cantitatea de acizi grasi omega 3, magneziu si cupru, capsunile fac parul moale si stralucitor, iat scalpul ramane protejat.

Masti cu capsuni

Iata cateva masti rapide cu capsuni, care pot pastra si evidentia frumusetea pe care o aveti.

Masca de fata racoritoare

Aveti nevoie de 8 capsuni mijlocii pe care le spalati si le curatati. Amestecati-le cu o furculita sau puneti-le intr-un blender. Adauga 3 lingurite de miere si se amesteca bine.

Citeste mai multe pe imaginea.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii