A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662434.9702.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cantareste 165 de kg, dar spune ca e mai fericita ca niciodata: "Mai bine sa fiu grasa si sa primesc ajutor de la Stat decat slaba, dar sa muncesc"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-01-2015, ora 09:46

Cantareste 165 de kg, dar spune ca e mai fericita ca niciodata: "Mai bine sa fiu grasa si sa primesc ajutor de la Stat decat slaba, dar sa muncesc"

Articol de Madalina Irimia
Janice Manzur, o femeie obeza din Marea Britanie, in varsta de 44 de ani a socat pe toata lumea cu declaratiile.

Femeia cantareste 165 de kilograme, insa nu isi face probleme si nici nu vrea sa slabeasca. Prefera sa fie obeza si sa primeasca ajutor din partea statului britanic decat sa slabeasca si sa fie nevoita sa munceasca. Considerata o persoana cu dizabilitati din cauza ca obezitatea o impiedica sa munceasca sau sa-si gaseasca un job, Janice Manzur primeste lunar o alocatie de 1440 de lire sterline, ajutor din partea statului britanic.

Desi abia mai merge si are probleme cardiace, respira greu si ii ia o ora pana face cativa pasi, Janice Manzur nici nu se gandeste ca ar fi cazul sa slabeasca. "Prefer sa fiu grasa si sa traiesc fericita din beneficii de la stat decat slaba si deprimata", a declarat femeia pentru jurnalistii de la Daily Mail. Medicii o avertizeaza, insa, ca problemele ei de sanatate se vor inmulti intr-un viitor apropriat facandu-i existenta un chin in cazul in care nu va slabi macar cateva kilograme.

Sursa: kanald.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii