ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2014, ora 12:05

Cantarea peste 146 de kilograme si a reusit sa slabeasca aproape jumatate din greutatea ei

Articol de Madalina Irimia

O tanara de 21 de ani din Rancho Cucamonga, California, Statele Unite ale Americii, care cantarea peste 146 de kilograme a reusit sa slabeasca aproape jumatate din greutatea sa initiala intr-un an aproape.

In urma cu un an Ashley era dependenta de mancare. „Imi era atat de rusina de felul in care aratam, incat nu ma puteam privi in oglinda”, a spus tanara.

La 20 de ani era obeza, noteaza Daily Mail. „Sunt atat de tanara si am atat de multe lucruri de realizat”, continua Ashley.

Pentru ca nu putea sa slabeasca singura, deoarece acasa, unde locuia cu mama si cei patru frati ai sai, mancarea era la discretie, tanara considera ca singura speranta sa ajunga la o greutate normala era sa fie admisa in reality show-ul „Transformare extrema”, transmis de ABC.

A incercat de nenumarate ori sa scape de kilogramele in plus, dar dietele incercate nu au avut niciun rezultat, deoarece membrii familiei sale nu putea sa stea departe de alimentele de tip fast-food. Mama si fratii sai aveau o greutate normala, in ciuda dietei dezechilibrate pe care o aveau, astfel ca nu intelegeau de ce trebuie sa renunte la acest stil de viata.

In cele din urma, visul tinerei a devenit realitate si Chris Powell, un antrenor de fitness celebru peste ocean, a batut la usa ei si i-a spus ca a fost admisa in programul de slabit pe care l-a conceput.

Chiar daca a fost admisa in realiy show, lupta cu kilogramele in plus a fost una destul de dificila, deoarece tanara nu a fost sustinuta de propria familie, care nu putea renunta la alimente bogate in kilocalorii. Frigiderul si dulapurile familiei lui Ashley erau pline de alimente de tip fast-food. Pentru ca nu avea ajutor din partea familie, tanara a decis ca pe timpul programului de slabit sa se mute la o prietena.

Ca sa scape de surplusul de greutate tanara a tinut un regim in care manca in jur de 1.500 de kilocalorii si facea patru ore de sport in fiecare zi. Zaharul a fost eliminat complet din dieta, in timp ce sarea era permisa doar in doze limitate. Antrenamentele la sala de sport erau destul de dificile.

Atunci cand a inceput programul strict de slabire Ashley nu putea sa depuna prea mult efort fizic, deoarece 60% din masa ei corporala era constituita din grasime.

Dupa ce a terminat programul de la „Transformare radicala”, tanara slabise atat de mult incat avea mult surplus de piele. Echipa de la reality-show a decis sa o duca pe Ashley la un chirurg estetician pentru a-l elimina.

Intr-un an tanara a ajuns sa cantareasca 76,5 kilograme.

Sursa: gandul.info

     
Tag-uri: cura, slabire, sport, dieta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii