ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
06-06-2016, ora 09:44

Candidatul care a aflat din puscarie ca a castigat alegerile cu 70%

Articol de Madalina Irimia
Catalin Chereches, candidat la primaria orasului Baia Mare din partea Coalitiei pentru Baia Mare, ar fi castigat din puscarie scaunul de edil cu aproximativ 70% din voturi, potrivit presei locale. Acesta a postat pe contul sau de Facebook un mesaj de multumire pentru alegatorii sai.

„Va marturisesc ca sufletul meu a fost de nenumarate ori pus la incercare, dar de preaputine ori am lasat sa se vada emotia ce ma cuprindea. Ma deschid astazi in fata voastra si va spun ca in ultimii 15 ani am lacrimat cand tatal meu a plecat sa ma vehgeze din stele, murind in bratele mele. M-au cuprins lacrimile cand din arestul nedrept am auzit-o prima oara pe mama. Acum voi mi-ati asezat lacrimi in ochi, lacrimi pline de speranta si recunostinta, lacrimi care se astern si mangaie. Va multumesc si va iubesc! Voi sunteti marea mea familie. Voi sunteti energia care imi da puterea sa fac totul pentru Baia Mare!", este mesajul aparut pe contul de Facebook al lui Catalin Chereches imediat dupa inchiderea urnelor.

Un alt mare oras in care alegatorii au ales la conducere un primar penal esteRamnicu Valcea. Condamnat in trecut de mai multe ori pentru fapte de corpuptie si recent eliberat din inchisoare, Mircia Gutau a castigat al treilea mandat de primar cu peste 45%, potrivit numaratorii paralele facute de partide. Gutau a candidat din partea Partidului Ecologist Roman.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii