ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-06-2014, ora 18:53

Candidatii fac lucruri trasnite. Gafe la interviul de angajare care i-au socat pe recrutori

Articol de Madalina Irimia

Stim ca ar trebui sa fim "brici" la interviul de angajare: sa venim la timp, sa ne documentam inainte de a ne prezenta in fata angajatorului, sa ne pregatim raspunsurile la posibilele intrebari si bineinteles sa dispunem de propriul set de intrebari pentru seful respectiv. Povestea este insa mai complicata. Ce lucruri iesite din comun au mai facut candidatii la interviurile de angajare, scrie manager.ro.

Candidatul dependent de parinti

"Dupa ce a raspuns la cateva intrebari, candidatul si-a scos telefonul din buzunar si si-a sunat parintii, pentru a-i anunta ca interviul decurge excelent".

Candidatul care nu a stiut ce sunt acelea "recomandari"...

"Cand managerul HR l-a sunat pe candidat, l-a rugat sa aduca si cateva copii ale CV-ului sau, precum si trei recomandari. Acesta a sunat la biroul angajatorului cu o ora inainte de interviu si a cerut "o reprogramare", deoarece "cei care il recomandau nu au putut sa vina cu el".

Candidata care era prea atasata de prietenul ei

"La finele interviului, candidata si-a exprimat interesul pentru jobul respectiv, avand insa o conditie: prietenul ei sa vina personal si sa "cantareasca" seriozitatea companiei si a angajatorului. "Ma asteapta afara. Poate sa intre sa va salute?"

Candidatul care nu era pregatit pentru cele mai frecvente intrebari ale interviului de angajare

"Cand a fost intrebat de ce doreste sa lucreze in compania respectiva, el a raspuns: "E o intrebare buna. Nu m-am gandit bine la ea".

Candidata care si-a sunat actualul angajator din biroul viitorului... angajator

"Dupa ce a venit la primele ore ale diminetii la interviu, candidata a cerut sa foloseasca telefonul directorului de resurse umane. Aceasta a mimat o tuse, mintindu-si actualul sef ca este racita".

Candidatul care a mancat in timpul interviului

"Candidatul a cerut sa fie intervievat dimineata. A venit "inarmat" cu o cutie de gogosi si le-a mancat in timpul intalnirii, spunand ca aceea a fost prima oara in care si-a mancat micul dejun inainte de a ajunge la munca". Citeste mai mult...

Foto: incont.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii