ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
25-03-2013, ora 16:03

Cand viata bate filmul. Cele mai hot cupluri din filme care au o relatie si in viata reala

Articol de Madalina Irimia

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale unora dintre cele mai de succes filme produse la Hollywood si mai apoi au transformat relatia profesionala intr-una personala. Iata cele mai hot cupluri care si-au intalnit sufletul pereche la locul de munca.

Se spune ca nu este indicat sa legi o relatie cu oamenii alaturi de care muncesti, insa, la Hollywood, de multe ori pasiunea a invins aceasta batalie dintre minte si suflet.

Iata deci cele mai hot cupluri ale momentului, care s-au prefacut ca au o relatie in film si apoi si-au dat seama ca se iubesc cu adevarat:

Nina Dobrev si Ian Somerhalder

Probabil ca nu gresim cand spunem ca sunt cei mai hot vampiri pe care ii poti admira pe micile ecrane. Protagonisti ai super serialului "The Vampire Diaries", frumoasa actrita de origine bulgara si unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood formeaza un cuplu superb, spre deliciul fanilor care ii urmaresc cu sufletul la gura in fiecare episod.

Emma Stone si Andrew Garfield

Ea este una dintre cele mai apreciate actrite de comedie ale noii generatii, iar el are un viitor promitator la Hollywood datorita talentului extraordinar si aspectului fizic placut.

Este vorba despre Emma Stone si Andrew Garfield, care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The Amazing Spiderman, unde le-au dat viata personajelor Peter Praker si Gwen Stacy.

Integral pe perfecte.ro

Foto: usmagazine.com, nydailynews.com

     
Tag-uri: cupluri, actori, Hollywood
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii