A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675296.6111.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cand tehnologia revolutioneaza lumea: cum vor arata camerele de hotel in viitor? (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-01-2014, ora 08:08

Cand tehnologia revolutioneaza lumea: cum vor arata camerele de hotel in viitor? (VIDEO)

Articol de Cristian Amariei

Daca v-ati saturat de infatisarea camerelor de hotel, care trebuie sa recunoastem ca arata cam la fel, indiferent pe unde ne ducem, atunci va veti bucura sa aflati ca viitor ne rezerva noi tehnologii menite sa revolutioneze industria hoteliera.

Cum ar fi daca ati merge intr-o camera de hotel in care sa aveti acces la orice experienta tehnologica imaginabila printr-o singura atingere? Pentru un impatimit al tehnologiei, o astfel de camera s-ar putea sa nu fie tocmai odihnitoare, avand in vedere varietatea de experiente pe care va dori sa le incerce, dar asta nu ne-ar placea sa stam aici macar pentru o zi.

In video-ul de mai jos, veti putea urmari noul proiect dezvoltat de Serrano Brothers, un concept bazat pe inovatie si tehnologie care poarta numele de ITH Room Xperience.

Proiectul este bazat pe tehnologie futurista precum peretii transparenti, care de fapt sunt ecrane multi-touch si care pot fi controlati prin smartphone, podele si oglinzi interactive si sistem de plata cu ajutorul amprentei.

Adunate toate aceste tehnologii intr-o singura incapere, au dat nastere unei camere de hotel futuriste. Acum, intrebarea care ramane dupa vizionarea clipului este: „Ati fi dispusi sa va cazati intr-o astfel de camera?”.

Sursa: descopera.ro

     
Tag-uri: camera, viitor, tehnologie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii