A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758500.2796.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cand a plecat din Romania nu stia engleza si avea 100 de dolari in buzunar. Acum este milionar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-07-2014, ora 14:01

Cand a plecat din Romania nu stia engleza si avea 100 de dolari in buzunar. Acum este milionar

Articol de Madalina Irimia

Romanul Julian Balea a plecat din tara acum circa doua decenii, pentru a studia in Statele Unite, iar astazi locuieste la New York si este wholesale manager pentru America de Nord in cadrul Stefano Ricci, unul dintre cele mai scumpe branduri de lux pentru barbati din lume.

Executivul de origine romana lucreaza ce peste 100 de magazine multibrand si de tip department store, administrand un business de 15 milioane de dolari anul trecut, scrie Business Magazin.

Balea a ajuns in Statele Unite in 1995, cand era student la Universitatea Transilvania din Brasov si a primit o bursa de studii peste ocean. El a absolvit Universitatea Colorado, Facultatea de Inginerie si Electronica. Pe 5 ianuarie 1995 ajungea la Universitatea din Colorado, iar dupa mai putin de jumatate de an a plecat in vacanta la Miami.

Nu stiam bine limba engleza si aveam doar 100 de dolari in buzunar." Acolo si-a gasit si primul sau loc de munca, barman la un hotel amplasat strategic pe plaja Miami Beach. Dupa doar patru luni si-a schimbat locul de munca si a devenit manager pe probleme administrative (housekeeping manager) la Sheraton Hotel din Miami Beach. „Dupa alte cinci luni am incercat sa vand masini la un dealer Mitsubishi, insa nu mi s-a potrivit, de aceea am cautat altceva."

La scurt timp a avut primul contact cu lumea modei: un prieten de origine rusa detinea un magazin de haine si i-a propus sa se asocieze. „Atunci am inceput sa invat mai multe despre business." Mai multe...

Foto:victorstuff.com

     
Tag-uri: barbat, Romania, milionar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii