A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664165.1878.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campanie a Politiei Rutiere: Daca niste caini pot, oamenii pot si ei (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-01-2013, ora 16:06

Campanie a Politiei Rutiere: Daca niste caini pot, oamenii pot si ei (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Politia Rutiera a lansat o campanie pentru promovarea traversarii regulamentare, in care mai multi caini maidanezi sunt filmati, in ipostaze reale, cum traverseaza strada pe la trecerea de pietoni. Sloganul campaniei este "Daca ei pot, toata lumea poate".

"Pentru responsabilizarea si atentionarea pietonilor cu privire la riscurile nerespectarii regulilor de circulatie, Next Advertising si Politia Rutiera au lansat campania “Traversati prin locurile marcate”. Spotul „Cainii” prezinta imagini cu maidanezi care traverseaza regulamentar, pe trecerea de pietoni", informeaza un comunicat al agentiei de publicitate care a realizat gratuit spotul pentru Politie.

Politia Rutiera a mai lansat in trecut si alte campanii de impact, inedite, care sa sensibilizeze participantii la trafic. Cea mai recenta a implicat un cor traditional de bocitoare care astepta tinerii soferi la iesirea din cluburile de noapte, pentru a-i conduce simbolic pe ultimul drum, in caz ca bausera.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii