A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818482.7151.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campania electorala pentru alegerile locale se incheie sambata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
03-06-2016, ora 10:04

Campania electorala pentru alegerile locale se incheie sambata

Articol de Madalina Irimia
Campania pentru alegerile locale se incheie sambata, la ora 7,00, dupa aceasta ora fiind interzisa propaganda electorala - afisarea, lansarea sau distribuirea materialelor electorale de orice tip.

Peste 18.000.000 de cetateni cu drept de vot sunt chemati duminica la urne pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale.

Cetatenii care au implinit 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa-si exercite dreptul de vot, pe baza actului de identitate.

Alegatorii se pot prezenta la urne incepand cu ora 7,00 si pot sa voteze pana la ora 21,00.

In premiera, la alegerile locale va fi implementat un sistem informatic de monitorizare a prezentei la urne si de prevenire a votului ilegal. Sistemul va fi functional in sectiile de votare de pe o tableta utilizata de un operator de calculator, care va scana CNP-ul alegatorului si va verifica daca acesta a mai votat sau nu.

267.239 de persoane candideaza pentru a ocupa o functie de primar, consilier local, judetean sau in Consiliul General al Municipiului Bucuresti la scrutinul din 5 iunie.

Potrivit statisticilor publicate de Biroul Electoral Central, 12 candidati 'se lupta' pentru postul de primar general al Capitalei, sunt 14.041 de candidati la functia de primar, 239.129 de persoane isi doresc o functie de consilier local, iar 14.057 aspira la postul de consilier judetean sau consilier in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii