A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662277.848.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campania R.I.S.C.: Locuitorii din municipiile Iasi si Pascani au fost instruiti cum sa utilizeze in siguranta echipamentele si instalatiile care utilizeaza electricitate sau gaze
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-01-2013, ora 18:33

Campania R.I.S.C.: Locuitorii din municipiile Iasi si Pascani au fost instruiti cum sa utilizeze in siguranta echipamentele si instalatiile care utilizeaza electricitate sau gaze

Articol de Madalina Irimia

Peste 4.000 de locuitori din zonele centrala, Podu Ros, Tatarasi si Alexandru cel Bun din municipiul Iasi, precum si din municipiul Pascani au luat parte, miercuri, 16 ianuarie a.c., la activitatile derulate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi (I.S.U.J. Iasi) si cei ai E.ON Romania, in cadrul carora au fost prezentate riscurile la care se expun prin folosirea de improvizatii in instalatiile de gaze naturale si energie.

In cadrul acestor activitati, cei prezenti au primit sfaturi despre cum trebuie sa reactioneze si sa se comporte in cazul in care simt prezenta mirosului de gaz, precum si despre modalitatile de utilizare in siguranta a echipamentelor si aparatelor electrice. In acelasi timp, cetatenii au fost informati cu privire la masuri de preveniresi stingere a incendiilor. Totodata, au fost distribuite materiale informative in zonele cu trafic pietonal intens.

Demersul comun al I.S.U.J. Iasi si E.ON Romania face parte din campania R.I.S.C, „Renunta! Improvizatiile sunt catastrofale!“ Aceasta campanie nationala de informare si constientizare are ca obiectiv reducerea incidentelor de natura incendiilor, exploziilor etc. cauzate de improvizatii la instalatiile de gaze naturale si electricitate.

Improvizatiile la instalatiile electrice si de gaze naturale pot provoca adevarate tragedii, cu pierderi de vieti omenesti si / sau pagube materiale importante, mesajele campaniei fiind cat se poate de sugestive: „Pune capat improvizatiilor, nu vietii!” si „Nu lasa viata sa devina o amintire! Spune NU improvizatiilor!”.

Campania R.I.S.C. se deruleaza in judetul Iasi incepand cu luna noiembrie a anului trecut, iar actiunile derulate au vizat diseminarea informatiilor privind riscurile pe care le implica manevrarea gresita a aparatelor alimentate cu gaze naturale, respectiv improvizatiile la instalatiile electrice si de gaze naturale. In acelasi timp au fost subliniate importanta realizarii interventiilor la instalatii numai de catre personal autorizat si a curatarii cosurilor de fum ori de cate ori este nevoie, insa nu mai rar de o data la doua luni (o data obligatoriu la inceputul sezonului rece).

     
Tag-uri: campanie, informare, ISU, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii