A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661704.0162.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campania „Pelerinaje pentru Suflet”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-05-2013, ora 14:26

Campania „Pelerinaje pentru Suflet”

Articol de Madalina Irimia

Centrul de Pelerinaj “Sfanta Parascheva” continua in aceasta saptamana Campania “Pelerinaje pentru Suflet” cu prezentarea materialului – Biserica Mormantul Maicii Domnului, alinarea romanilor in Tara Sfanta. Campania consta in descrierea celor mai frumoase destinatii de pelerinaj de pe harta crestinatatii, debutand cu prezentarea obiectivelor de pelerinaj din Tara Sfanta.

Proiectul va continua in saptamanile urmatoare cu prezentarea Pelerinaj la Hozeva-Sfantul Ioan Iacob Hozevitul. Pe langa destinatii din Tara Sfanta, campania Pelerinaje pentru Suflet va continua cu prezentarea principalelor destinatii de pelerinaj din Grecia, Ucraina, Italia, Turcia, Serbia si Romania.

Bisericile inchinate Maicii Domnului din Tara Sfanta sunt locuri de pelerinaj foarte importante pentru pelerinii romani. Incarcatura emotionala simtita in aceste lacasuri este foarte puternica, si pentru faptul ca Maica Domnului este considerata si aparatoare tuturor romanilor.

Biserica Mormantul Maicii Domnului din Ierusalim este unul dintre cele mai iubite locuri din Tara Sfanta dupa Mormantul Sfant”, a declarat Costel Damian, managerul Centrului de Pelerinaj „Sfanta Parascheva”.

Materialele realizate in cadrul campaniei alaturi de galaria foto vor fi postate si pe site-ul Centrului de Pelerinaj Sfanta Parascheva, la adresa web www.centruldepelerinaj.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii