A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835136.2959.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cameron o ameninta pe Merkel cu iesirea Marii Britanii din UE: „Daca nu obtinem ce vrem...”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-01-2015, ora 08:26

Cameron o ameninta pe Merkel cu iesirea Marii Britanii din UE: „Daca nu obtinem ce vrem...”

Articol de Cristian Amariei
Premierul britanic David Cameron a amenintat din nou ca ar putea scoate Marea Britanie din Uniunea Europeana, precizand, in plus, ca este pregatit pentru un nou mandat de prim-ministru.

"Daca nu obtin ce este necesar, nu exclud nimic", a declarat Cameron, referindu-se la iesirea Marii Britanii din UE, cu doar cateva zile inaintea unei intalniri la Londra cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, potrivit Daily Mail.

David Cameron a precizat ca va discuta cu Merkel despre asa-zisele "linii rosii", adica puterile nationale care trebuie sa-i revina Marii Britanii, daca liderii de la Bruxelless vor ca tara sa sa ramana membra a UE.

De asemenea, David Cameron a vorbit si despre masurile pe care le va lua, in cazul in care va fi reales premier la alegerile din mai. El a avertizat ca Ed Miliband, contracandidatul sau, va lua decizii gresite, daca va deveni prim-ministru al Marii Britanii.

"Sunt cele mai importante alegeri pentru o generatie, o alegere reala intre competenta continuata sau dezastru", a atras atentia acesta.

Totodata, premierul britanic a mai mentionat ca este atat de apropiat de presedintele american Barack Obama, incat acesta din urma ii spune "frate".

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii