A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832369.2264.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cameron ameninta sa lanseze o campanie publica pentru retragerea Marii Britanii din UE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-09-2014, ora 13:22

Cameron ameninta sa lanseze o campanie publica pentru retragerea Marii Britanii din UE

Articol de Cristian Amariei
Premierul britanic David Cameron a lasat sa se inteleaga faptul ca este dispus sa lanseze o campanie publica pentru retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana daca nu va reusi sa renegocieze relatiile Londrei cu Bruxellesul, dupa cum a relatat duminica The Telegraph.

Se asteapta ca primul ministru britanic sa rosteasca un discurs la conferinta partidului sau conservator saptamana aceasta la Birmingham, in care sa anunte planurile ca Marii Britanii sa-i fie atribuit mai mult control asupra propriilor frontiere, precum si puteri mai mari in ceea ce priveste limitarea migratiei din UE.

Cameron a promis sa renegocieze relatia Marii Britanii cu UE inaintea unui eventual referendum privind prezervarea statutului de tara membra in 2017. In cazul victoriei Partidului Conservator in alegerile parlamentare din 2015, el a spus ca va face totul pentru desfasurarea unui referendum care sa decida daca Marea Britanie va mai ramane sau nu in UE.

Cu toate acestea, premierul britanic a declarat anterior ca va face campanie pentru ca Marea Britanie sa ramana intr-o "Uniune Europeana reformata". Dar a lasat sa se inteleaga ca ar putea fi pregatit pentru a face campanie pentru retragere in cazul in care "nu va fi in interesul Marii Britanii sa fie in Uniunea Europeana".

Intr-un interviu pentru BBC, premierul britanic a spus: "Daca as fi crezut ca nu este in interesul Marii Britanii sa fie in Uniunea Europeana, nu as argumenta ca noi sa fim in ea. Sunt patriot, tot ceea ce fac, fac din dragoste pentru tara. Vreau ca natiunea noastra sa fie puternica, mandra si autoguvernabila", a spus el.

In pofida scandalurilor interne de partid, precum dezertarea parlamentarului conservator Mark Reckless la Partidul pentru Independenta (UKIP, eurofob) si demisia scandaloasa a deputatului conservator Brooks Newmark din functia de ministru pentru societatea civila, David Cameron a declarat ca numai un guvern conservator este capabil "sa construiasca un Regat Unit puternic, de care sa fim mandri".

Brooks Newmark a fost nevoit sa demisioneze inainte ca tabloidele britanice sa dezvaluie ca acesta a trimis fotografii cu continut sexual explicit unui jurnalist.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii