ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
10-03-2014, ora 19:32

Calin Popescu Tariceanu, noul PRESEDINTE AL SENATULUI: Voi incerca sa fiu un presedinte corect, echilibrat si echidistant, dar implicat

Articol de Cristian Amariei

Calin Popescu Tariceanu a fost ales, luni, in functia de presedinte al Senatului, obtinand 93 de voturi. Candidatul Marius Obreja (propus de PNL) a intrunit 45 de voturi "pentru" si 108 voturi "impotriva", iar Dumitru Oprea (propus de PDL), 15 voturi "pentru" si 133 de voturi "impotriva". Alte patru voturi au fost anulate.Tariceanu a anuntat, la inceputul sedintei, ca in urma demisiei sale din PNL va activa in continuare ca independent.

Noul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a prezentat, luni, in plen, obiectivele pe care le va urmari la sefia Senatului, precizand ca va incerca sa fie un presedinte corect, echilibrat si echidistant, dar si implicat, care nu va asista pasiv la ceea ce se intampla in societate.

Voi incerca sa fiu un presedinte corect, echilibrat si echidistant, implicat. Nu voi asista pasiv la ce se intampla in societate si in politica", a spus Tariceanu, adaugand ca rolul Senatului nu trebuie sa fie doar legislativ, ci sa aiba si rol de dezbatere si de garant al democratiei si statului de drept.

Integral pe mediafax.ro

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii