A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675260.4758.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Calatorii au urcat in vagoane, dar nimeni nu se atepta s-a se intample acest lucru cand usile s-au inchis - VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-08-2015, ora 11:36

Calatorii au urcat in vagoane, dar nimeni nu se atepta s-a se intample acest lucru cand usile s-au inchis - VIDEO

Articol de Cristian Amariei
Ideile geniale se pun in practica dimineata, sau cel putin aceasta este premisa de la care au plecat cativa tineri cu initiativa.
Intr-o dimineata mohorata, calatorii trenului din imaginile de mai jos au avut parte de o surpriza care le-a adus zambetul pe buze si le-a facut ziua mai frumoasa.

In debutul materialului video, dupa ce usile trenului s-au inchis si toti pasagerii si-au gasit locul in vagoane, un tanar imbracat la patru ace a tinut sa le multumeasca tuturor pentru efortul pe care l-au depus de a se trezi si a merge la serviciu.

"Va multumim pentru ca munciti pentru a oferi tot ceea este mai bun familiei, prietenilor si apropiatilor vostri. Va invitam sa cantam impreuna piesa „Over the rainbow” in cinstea tuturor acestor lucruri minunate."

In secunda urmatoare, pasagerii au primit cate o foaie cu versurile piesei, iar pe acorduri de ukulele, toata lumea a inceput sa cante, incantati de ceea ce se intampla in jurul lor.

Initiativa acestor tineri este laudabila, iar efectul pe care l-a avut asupra oamenilor este greu de descris in cuvinte.

Sursa: protv.ro
     
Tag-uri: calatori, tren, surpriza
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii