A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829758.3692.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cadouri ce aduc noroc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2016, ora 12:01

Cadouri ce aduc noroc

Articol de Cristian Amariei
Folosind osperomancia (arta de ghici semnificatiile cadourilor primite) putem invata ce cadouri putem oferi celor dragi fara a le aduce ghinion in viata. Putem afla, astfel ce cadouri e bine sa oferim de ziua de nastere, cu ocazia unei cununii sau a unui botez, la o aniversare sau pur si simplu cand facem un cadou fara sa avem o ocazie speciala.

O regula de care trebuie sa tinem cont atunci cand oferim orice cadou este sa il oferim intotdeauna cu ambele maini.

Banii – cadou cu noroc

Desi poate nu se obisnuieste, banii pot fi un cadou cu noroc, dar doar daca sunt in numar impar. Numerele pare aduc ghinion, nu numai daca reprezinta florile dintr-un buchet de flori. Numarul 4 trebuie evitat cu orice pret pentru ca este simbolul mortii.

Legat tot de bani, un portofel, o pusculita sau o geanta pot fi un cadou cu noroc daca se respecta regula adaugarii unei sume mici de bani in interiorul acestui cadou. Lipsa banilor este vazuta ca blestem de saracie.

Cadouri de casa noua

Cadou de casa noua poate fi o punga cu sare si paine. Se considera ca sarea alunga spiritele rele, iar painea va feri casa de foamete.

O sticla de vin sau dulciurile pot fi considerate cadouri cu noroc pentru ca dulceata lor este simbolul vietii usoare si lungi. Nu este insa bine ca vinul sau dulciurile sa fie reoferite altcuiva pentru ca vor aduce ghinion datorita faptului ca oferiti/aruncati prietenia celui ce v-a oferit cadoul.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: cadouri, noroc, aniversare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii