ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2013, ora 11:49

Cadavrul unei fete de 14 ani, disparuta de doua saptamani, gasit intr-o padure

Articol de Madalina Irimia

Cadavrul unei fete in varsta de 14 ani dintr-o comuna suceveana, data disparuta de doua saptamani, a fost gasit, joi, intr-o padure, cu urme de lovituri, iar principalul suspect, un tanar in varsta de 19 ani, a fost audiat si a recunoscut fapta.

Familia adolescentei a sesizat in 18 mai disparitia acesteia, aratand ca fata a plecat de acasa cu o zi inainte si nu a mai revenit.

Potrivit Politiei Judetene Suceava, politistii au cautat-o pe fata cu efective sporite, facand, totodata, investigatii specifice si luand in calcul toate ipotezele privind disparitia minorei.

In urma investigatiilor si cautarilor, joi seara, la ora 19.00, politistii au descoperit cadavrul fetei intr-o zona impadurita apartinand Cantonului Silvic Saca, din cadrul Ocolului Silvic Solca, cu semne vizibile de violenta.

Echipe complexe formate din politisti sub coordonarea unui procuror criminalist au facut investigatii in urma carora a fost identificat principalul suspect de comiterea faptei, un tanar in varsta de 19 ani, din satul Clit al comunei Arbore.

Suspectul a fost audiat si si-a recunoscut fapta, precizand ca a comis acte de violenta asupra victimei in data de 17 mai.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, procurori si medici legisti, pentru stabilirea tuturor circumstantelor in care s-a produs fapta si pentru luarea masurilor care se impun in aceasta cauza.

Sursa: mediafax.ro

Foto: arhivafoto.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii