ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-04-2012, ora 13:55

Cabinetul pe roti unde scapi de mahmureala in 45 de minute

Articol de Cristian Amariei

Un anestezist din Las Vegas are un autobuz in care ii vindeca pe pasageri de mahmureala, scrie Daily Mail.

In autobuzul supranumit „Hangover heaven” (Raiul mahmurelii), anestezistul Jason Burke le ofera pasagerilor un cocktail creat de el, din vitamine, medicamente si aminoacizi, care ar elimina toate toxinele din corp.

Doctorul spune ca respectivul cocktail, aprobat de Administratia pentru Alimente si Medicamente din SUA, vindeca 90% dintre cazurile de mahmureala in doar 45 de minute.

Autobuzul va porni la drum pe 14 aprilie si, pentru inceput, va merge doar prin Las Vegas. Cei interesati pot urmari traseul masinii pe internet sau pot suna la un numar de telefon, pentru ca autobuzul sa vina sa-i ia de acasa.

Cand te urci in autobuz, medicul de la bord te consulta, isi afla istoricul medical si analizeaza gradul de severitate a mahmurelii. Apoi, iti va aplica un tratament intravenos. Pacientii testati pana acum spun ca nu doare deloc”, sustine dr. Burke.

Conform Daily Mail, hidratarea intravenoasa costa 90 de dolari, in timp ce pachetul care mai contine vitamine si tratamente impotriva greturilor costa 150 de dolari. Vizita unui doctor la domiciliu costa 200 de dolari.

Alex, care a baut 30 de bauturi intr-o seara, a fost tratat in autobuzul-minune si spune ca a scapat imediat de mahmureala. „Injectia a fost rece, m-a gadilat. Apoi, m-am simtit grozav, eram odihnit si vioi. Au disparut complet mahmureala, greata si durerea de cap”, spune tanarul.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii