A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681654.2836.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cabinetul Ciolos a fost remaniat. Cine sunt cei patru ministri pe care i-a schimbat premierul si noile propuneri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
06-07-2016, ora 08:09

Cabinetul Ciolos a fost remaniat. Cine sunt cei patru ministri pe care i-a schimbat premierul si noile propuneri

Articol de Cristian Amariei
Premierul Dacian Ciolos a anuntat, marti, inlocuirea a patru ministri: Adrian Curaj (Educatie), Marius Bostan (Comunicatii), Dan Stoenescu (Romanii de Pretutindeni) si Dan Costescu (Transporturi).

Anterior anuntului facut de Ciolos, Dan Costescu isi anuntase demisia dupa ce luni a a declarat, la un post tv, ca transportul cu trenul este un lux. Pretul mai ridicat al biletelor de tren in comparatie cu pretul biletelor pentru transportul rutier de pasageri este justificat, pentru ca trenul este un lux, iar calatorii platesc mai mult pentru a-l utiliza, a declarat luni seara ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Premierul Dacian Ciolos a decis, marti, remanierea echipei guvernamentale si a facut urmatoarele propuneri pe care le va transmite presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis: prrof. univ. dr. Mircea Dumitru pentru portofoliul de ministru al Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice; Petru Sorin Buse este propus ca ministru al Transporturilor; Maria Ligor este noul ministru delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni; portofoliul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala va fi preluat interimar de seful Cancelariei primului-ministru, Dragos Tudorache.

Mai multe detalii aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii