A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630789.2047.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CV-ul pe hartie, ineficient si depasit! Cea mai noua si cea mai eficienta metoda pentru a te angaja
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2014, ora 18:00

CV-ul pe hartie, ineficient si depasit! Cea mai noua si cea mai eficienta metoda pentru a te angaja

Articol de Madalina Irimia

CV-ul pe hartie nu mai e ce a fost! Odata cu evolutia extrem de rapida a tehnologiei, pana si acesta este nevoit sa tina pasul schimbarilor. VIDEO CV-ul il inlocuieste acum cu succes pe cel obisnuit si are rezultate foarte bune, atat pentru cei care isi cauta un loc de munca, cat si pentru cei care vor sa isi gaseasca cei mai buni angajati, spun specialistii in recrutare de la hrembassy.ro.

Intr-o era in care poti gasi absolut orice printr-o simpla cautare online, iar retelele de socializare au luat o foarte mare amploare, scrierea unui CV se dovedeste a fi, din ce in ce mai mult, ineficienta si depasita. Angajatorii nu mai au timp si rabdare, pentru a citi zeci de randuri despre experienta profesionala a unui potential angajat. In consecinta, fortati fiind de lipsa de optiuni, atat in angajatii cat si angajatorii, sunt nevoiti sa priveasca diferit evolutia in cariera.

Solutia este CV-ul video, care ii ajuta pe cei care vor sa isi gaseasca un loc de munca mai usor, intr-un timp mai scurt, avand un impact mai mare asupra angajatorilor.

Integral pe realitatea.net

Foto: connectnigeria.com

     
Tag-uri: cv, succes, angajator
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii