A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665098.1826.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CURAJ FARA MARGINI: Cum inoata o femeie alaturi de un rechin. Clipul devenit viral pe YouTube (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-02-2013, ora 14:25

CURAJ FARA MARGINI: Cum inoata o femeie alaturi de un rechin. Clipul devenit viral pe YouTube (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

O femeie a dat dovada de un curaj fara margini, inotand impreuna cu un rechin alb, clipul difuzat pe YouTube adunand aproape 200.000 de vizualizari.

Nu este pentru prima data cand femeia, cunoscuta drept "Ocean Ramsey" (Ramsey a Oceanului), inoata alaturi de rechini, relateaza dailymail.co.uk.

Clipul de pe YouTube, care a adunat aproape 200.000 de vizualizari, a fost realizat chiar de Ziua Indragostitilor (Valentine's Day) din dorinta lui "Ocean Ramsey" de a-si exprima dragostea fata de rechini.

Femeia a fost filmata de catre fotograful Juan Oliphant, specializat in imortalizarea evenimentelor care se intampla in ocean.

"Multe persoane se tem de rechini pentru ca i-au vazut, din nefericire, portretizati la televizor si in filme ca fiind masini de ucis oameni", sustine blonda iubitoare de rechini. "In realitate, rechinii sunt inteligenti, calculati si, in general, foarte precauti in ceea ce priveste apropierea de oameni", mai precizeaza ea.

Integral pe mediafax.ro

     
Tag-uri: femeie, inot, rechin
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii