ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-03-2013, ora 12:09

CURA DE MIERE: Produse apicole si avantajele apiterapiei

Articol de Madalina Irimia

Apiterapia reprezinta tratarea celor mai diverse afectiuni cu produse apicole naturale, fara nicio prelucrare, sau cu extracte, combinatii ale acestora ori cu medicamente apiterapice standard. Apiterapia este o metoda naturala de tratament, fundamentata stiintific prin studii si experimente clinice. Produsele apicole au o mare paleta de proprietati biologice si actiuni farmacologice benefice in mentinerea sanatatii corpului omenesc.

Un medicament de sinteza cuprinde doar unul dintre principalele active ale unui produs natural, substanta care de cele mai multe ori nu e naturala, ci sintetizata in laborator, deci lipsita de principiul vital, scrie curademiere.ro.

Aceste medicamente de sinteza nu pot avea un efect comparabil cu cel al produselor apicole, ele nu pot fi decat incomplete si, prin urmare, insuficiente. Medicamentului ii va lipsi intotdeauna sprijinul substantelor sinergice indispensabile actiunii lui.

Nici cel mai complet medicament si nici cea mai completa asociere de medicamente nu pot include in sine toate principiile active benefice existente intr-o combinatie completa de produse apicole, dozate intr-un mod competent, aceste principii fiind chiar mai numeroase decat totalitatea celor aflate in medicamentele de sinteza.

Integral pe realitatea.net

Foto: tvlitoral.ro

     
Tag-uri: cura, miere, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii