A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674821.0585.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CULMEA CONSTRUCTIILOR: casa ridicata pe acoperisul unei cladiri cu doua etaje
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-03-2014, ora 14:39

CULMEA CONSTRUCTIILOR: casa ridicata pe acoperisul unei cladiri cu doua etaje

Articol de Cristian Amariei

La Cluj-Napoca, o casa a fost construita pe acoperisul unei cladiri cu doua etaje. Mai mult, pe acoperis va fi amenajat si un parc. Cu toate ca are trei incaperi si ferestre pe toate laturile, proprietarul casei spune ca e doar casa liftului.

O cladire de circa 800 de metri patrati, cu doua etaje, din cartierul clujean Zorilor are pe acoperis o alta casa. Cladirea apartine unei asociatii si va adaposti un camin de batrani.

"Sunt doua case de scari, nu puteai sa faci acoperisul altfel decat asa cum a iesit. Eu am spus ca va fi modern, sa fie acolo sus parc pentru cei care vor locui acolo".

Viitorii locatari ai cladirii vor avea la dispozitie si un parc.

"Suntem pe acoperisul noii cladiri. Aici va fi un spatiu verde unde se vor relaxa batranii care vor iesi prin casa din spatele meu. Proprietarii cladirii nu au hotarat inca cum vor amenaja spatiile din aceasta casa".

Administratorul cladirii spune ca imobilul construit reprezinta casa liftului, desi are mai mult de 50 de metri patrati.

Directorul azilului: "Era imposibil sa faci altfel. Sa faci ca o roata, sau ce sa faci, cum sa faci casa liftului? Casa liftului trebuie acoperita, nu? Casa scarii nu e de acoperit?"

Noua cladire a fost ridicata pe o autorizatie de extindere a caminului de batrani care functioneaza in aceeasi curte. Potrivit documentelor, cladirea trebuie sa aiba doua etaje.

Reprezentantii primariei vor efectua un control pentru a verifica daca s-a incalcat proiectul avizat initial.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: casa, acoperis, cladire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii