A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819414.7303.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CTP: Finala Halep - Sharapova va fi un meci memorabil. CE SANSE ARE SIMONA HALEP
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
06-06-2014, ora 16:13

CTP: Finala Halep - Sharapova va fi un meci memorabil. CE SANSE ARE SIMONA HALEP

Articol de Cristian Amariei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat meciul in urma caruia Simona Halep a ajuns in finala Roland Garros: "A fost un meci greu, frumos, o infruntare frumoasa". Jurnalistul a vorbit si despre sansele lui Halep in finala cu Sharapova.

"A fost un meci greu, frumos, o infruntare frumoasa. Simona nu a intrat cu psihicul "eu sunt favorita, trebuie sa castig in 2 seturi". Putea sa intre cu psihicul acesta arogant. Nu a facut asta. Era pregatita pentru un meci de uzura, era pregatita sa lupte pana la capat", a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a vorbit si despre finala de sambata, spunand ca sansele sunt 50-50.

"Se va ciocni cu Sharapova intr-o finala care, dupa parerea mea, sunt sanse mari sa fie unul dintre meciurile memorabile ale istoriei Roland Garros-ului si tenisului feminin. Halep si Sharapova sunt intr-un varf de incredere in foretele proprii si de forma. Sunt ambele in ascensiune. Si de aceea cred ca va fi o infruntare splendida. Meciul e 50-50 la pariuri. Halep are atuul vitezei de deplasare, flexibilitatii in teren, in vreme ce Sharapova are atuul fortei loviturilor. Daca Sharapova ajunge sa loveasca cu pregatire de mai multe ori decat Simona, e o problema. Sharapova nu trebuie lasata sa se aseze si sa loveasca. Va fi un duel tactic", a declarat Cristian Tudor Popescu.

Sursa: realitatea.net

Foto: jurnalul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii