A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675055.9702.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CRIN ANTONESCU dezvaluie: stiu mai multe despre IOHANNIS!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-12-2014, ora 10:45

CRIN ANTONESCU dezvaluie: stiu mai multe despre IOHANNIS!

Articol de Cristian Amariei
Fostul presedinte PNL, Crin Antonescu, a declarat, la gandul.live, ca el stie mai multe despre Iohannis, spunand despre acesta ca este un om care vorbeste putin, dar care gandeste ce spune.

Antonescu a mai mentionat ca stie ca se poate avea incredere in Iohannis, dar daca ne asteptam ca Iohannis sa rezolve toate problemele, ”asta este o aberatie”. Fostul presedinte PNL a mai declarat ca daca ar fi castigat Ponta, ar fi regretat ca nu a candidat.

Daca Victor Ponta ar fi castigat as fi regretat complet ca nu am candidat. Avand in vedere ca aceasta varianta, Klaus Iohannis care a generat ceea ce putina lume astepta si eu nu mai asteptam o asemenea riposta la toate lucrurile pe care PSD si Ponta au inteles sa le faca. Lucrurile merg spre un fagas natural, privesc cu strangere de inima ce se intampla dupa 16 noiembrie. - in spatele unui om, daca aceasta speranta e pusa intr-un singur om, ea e o speranta nesabuita si nedreapta. Nu va putea rezolva toate problemele societatii romanesti. - Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste. Au fost prea multe lucruri pentru mine neclare. Aproape totul. Cand am spus ca stiu mai multe despre el decat majoritatea oamenilor, stiu ca se poate avea incredere in acest om, dar cand vorbim despre dificila misiune, in aceasta privinta nu stiu.Daca ne vom astepta ca Iohannis sa rezolve toate problemele, este o aberatie. Daca societatea romaneasca va astepta la randul ei sa rezolve Iohannis toate treburile se va rezolva rau. Am avut in anumite momente o comunicare mai intensa, in campanie o comunicare mai redusa, nu am o problema cu Iohannis. Instinctul pentru care in 2009 am pus mana pe telefon, instinctul ca in Romania sunt asteptati oameni care sa nu apartina consacrati vechii clase politice a fost un instinct corect. Acesta a fost mesajul votului din 16 noiembrie. Cum faci din aceasta conditie de virginitate politica, cum faci cu mijloace politice, cu politicienii, cu partidele in carne si oase sa raspunda asteptarilor oamenilor, care sunt masive si radicale”, a spus Antonescu la gandul.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii