A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664081.384.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

COZI IMENSE la marijuana in statul Colorado
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-01-2014, ora 06:02

COZI IMENSE la marijuana in statul Colorado

Articol de Madalina Irimia

Americanii din statul Colorado s-au inghesuit in fata magazinelor care comercializeaza LEGAL marijuana incepand cu 1 ianuarie 2014.

Nu mai putin de 24 de magazine comercializeaza canabis si marijuana in scop recreational in Colorado, cele mai multe dintre ele in Denver.

O lege votata in luna noiembrie prevede deschiderea in cele doua state a primelor localuri in care se poate cumpara legal canabis de catre persoanele de peste 21 de ani. Se pot achizitiona cel mult 28 g o data.

Legea este o premiera pe continentul american, unde politica aplicata pana in prezent prevedea interzicerea vanzarii de canabis si sanctionarea consumatorilor, precum si lupta impotriva producatorilor si traficantilor, indeosebi in centrul si sudul continentului.

Lucrurile sunt pe cale sa se schimbe, scrie AFP. Organizatia Statelor Americane, care reuneste toate tarile continentului, cu exceptia Cubei, a publicat in luna mai 2013 un raport in care recomanda analizarea unei eventuale legalizari a canabisului, pentru a scadea astfel piata traficantilor.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii