A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817364.0216.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CONTROLUL GINECOLOGIC, OBLIGATORIU
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-06-2014, ora 16:35

CONTROLUL GINECOLOGIC, OBLIGATORIU

Articol de Cristian Amariei

Femeile nu merg la consulturi ginecologice preventive, chiar daca sunt singurele care depisteaza cancerele genitale si de san, cel mai des intalnite forme de cancer la femei. In cazul barbatilor, cancerul de prostata e la fel de frecvent precum cancerul genital in randul femeilor. Depistat la timp, poate fi tratat, iar boala invinsa.

Medicii spun ca doar analizele medicale preventive pot identifica formele incipiente de cancer. Studiile arata ca un sfert dintre romance nu merg niciodata la ginecolog, in timp ce 22% merg o data la trei ani sau mai rar, chiar daca e necesar un control specializat anual pentru a ne tine departe de complicatii grave.

Cele care nu ajung la medic traiesc de regula in mediul rural, si au varste fie sub 20 ani, fie peste 60 de ani. In schimb, femeia care merge cel mai des la medicul ginecolog este tanara, are intre 21 si 30 de ani, din mediul urban.

Sursa: realitatea.net

Foto: zumzi.ro

     
Tag-uri: control, ginecolog, femei
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii