A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662170.8364.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CONCERTELE anului 2015
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2014, ora 15:01

CONCERTELE anului 2015

Articol de Madalina Irimia
Nume sonore ale muzicii vor concerta pe scenele din Romania, in anul care urmeaza. Celebrul violonist Andre Rieu va sustine cinci spectacole in tara noastra, ca urmare a cererii mari de bilete. si poate cel mai asteptat concert este cel al cantaretului britanic Robbie Williams.

Iubitorii muzicii latino au ocazia sa il revada, intr-un concert in Romania, pe David Bisbal. Spectacolul este programat la Sala Palatului, pe 18 martie, de la ora 20.

Tot la Sala Palatului, dar pe 26 martie, puteti vedea spectacolul "From Paris with love", al faimosului pianist Richard Clayderman. Este pentru a patra oara cand artistul vine in Romania. De aceasta data ii vor fi alaturi pe scena baletul si orchestra Camerata Regala.

La finalul lunii martie, va urca pe scena Salii Palatului Marc Anthony. Artistul de origine portoricana va concerta pe 31 martie, de la ora 19, dupa ce spectacolul sau a fost amanat cateva luni.

Si trupa suedeza Roxette revine in Romania. Marie Fredriksson si Per Gessle vor sustine un spectacol la Arenele Romane, pe 17 mai, de la ora 19.

OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop – rock ale momentului, va concerta pentru prima data in Romania. Spectacolul va avea loc pe 4 iunie, de la ora 19, la Arenele Romane.

Dupa patru spectacole la care s-au vandut toate biletele, echipa lui Andre Rieu l-a anuntat si pe cel de-al cincilea din Romania. Celebrul violonist si dirijor va concerta, alaturi de Johann Strauss Orchestra, in Piata Constitutiei, in zilele de 6, 11, 12, 13 si 14 iunie.

Concertul trupei rock Europe, anuntat initial pentru 2014, a fost reprogramat pentru data de 11 iunie 2015. Rockerii suedezi vor urca pe scena Salii Palatului de la ora 19.

Fanii lui Robbie Williams il pot vedea pe artistul britanic pentru prima data intr-un concert in Romania. Fostul membru al trupei Take That va sustine un spectacol pe 17 iulie, in Piata Constitutiei din Capitala.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii