A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758354.9459.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CONCEDIUL DE MATERNITATE ar putea fi MAI LUNG
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-07-2014, ora 10:53

CONCEDIUL DE MATERNITATE ar putea fi MAI LUNG

Articol de Madalina Irimia

Presedintia italiana a Uniunii Europene s-a declarat marti pregatita sa relanseze o propunere vizand cresterea duratei minime a concediului de maternitate la 20 de saptamani in toate tarile UE, un text blocat de peste trei ani din cauza lipsei consensului intre statele membre.

"Presedintia in exercitiu vrea sa incerce din nou sa supuna acest text discutiilor celor 28 de state membre", a declarat in fata Parlamentului European (PE) Sandro Gozi, secretar de stat italian responsabil cu Afacerile Europene.

"Credem ca merita sa incercam (...). Am putea reexamina propunerea pentru a vedea daca exista conditiile (unui acord) si a incerca sa evitam un blocaj", a adaugat Gozi, apreciind totusi ca demersul se anunta dificil din cauza "divergentelor foarte importante" dintre statele membre.

Textul vizat, propus de Comisia Europeana in 2008 si aprobat de PE in 2010, prevede cresterea duratei minime a concediului de maternitate la 20 de saptamani (fata de 14 saptamani in prezent), cu o remuneratie de 100% din salariu, si instaurarea principiului unui concediu de paternitate remunerat.

Foto: copilul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii