A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673106.6333.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

COD ROSU de inundatii in Vrancea, Buzau si Olt. Mai multe localitati, in calea viiturilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-05-2014, ora 17:21

COD ROSU de inundatii in Vrancea, Buzau si Olt. Mai multe localitati, in calea viiturilor

Articol de Cristian Amariei

Hidrologii au instituit, joi, cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia, in opt localitati din judetul Vrancea fiind posibile inundatii din cauza viiturilor. Un alt cod rosu a fost instituit pe raul Ramnicu Sarat, scrie mediafax.ro.

Si raul Vedea, pe un sectorul din judetul Olt, va fi sub avertizare cod rosu, joi, pana la ora 22.00, Administratia Bazinala de Apa Arges atentionand primariile locale sa monitorizeze punctele critice din zona si zonele inundate la viitura din aprilie.

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, avertizarea este valabila joi, pana la ora 24.00, si vizeaza in primul rand localitatile Mircestii Vechi, Mircestii Noi, Biliesti, Jorasti, Radulesti, Vanatori, Rastoaca si Botirlau, din judetul Vrancea.

In aceste zone s-ar putea produce inundatii din cauza propagarii viiturilor din amonte, in bazinul hidrografic Putna, a precizat sursa citata.

Foto: cotidianul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii